vacatures bij de Wilge
 

Werken bij

De WIlge is onderdeel van Alberdingk Thijm Scholen. Bij Alberdingk Thijm Scholen werken meer dan 750 onderwijsprofessionals verspreid in het Gooi​. ​​​​​​​​​Wij bieden ze de kans zich voortdurend te ontwikkelen. De speerpunten van de organisatie zijn ICT en tweetaligheid en '​alles wat ertoe doet'. ​We zie​n de school als een 'community', waarbij we verder kijken dan alleen de schoolprestaties van de leerlingen. Dit betekent voor docenten en leerkrachten dat zij hiervoor open staan, kunnen meedenken en zich hiern ontwikkelen.​​​​

Vacatures

Vacatures van basisschool de Wilge worden gepubliceerd op de site van de stichting: atscholen.nl
In verband met ons project Early English zijn wij met name op zoek naar kandidaten met een goede Engelse spreekvaardigheid.

Vervangen/invallen

De Wilge heeft 20 groepen. Regelmatig hebben wij te maken met kort tijdelijke vervangingen.
We maken graag kennis met geïnteresseerde, gekwalificeerde leerkrachten. U kunt een bericht sturen naar j.winters@dewilge.nl.
Wij nemen contact met u op.

Indien gewenst kunnen kandidaten ook deel uit gaan maken van de vervangingspool van de Vere​nigde Scholen J.A. Alberdingk Thijm PO. Hierbij zijn 18 scholen uit Hilversum en omgeving aangesloten.

Begeleiding nieuwe docenten: masterclasses en mentor

Nieuwe docenten die bij een van onze scholen komen werken, krijgen gedurende twee jaar een serie masterclasses aangeboden. Docenten die net zijn afgestudeerd en voor het eerst voor de klas zullen staan, krijgen een intensieve tweedaagse Class Room Management training. Daarna volgen enkele verdiepende masterclasses voor alle nieuwe docenten. De masterclasses worden verzorgd door het Alberdingk Thijm Institute.

Trainingen en studiedagen​

Het Alberdingk Thijm Insitute verzorgt trainingen, workshops voor onderwijsprofessionals. Er is een zeer breed aanbod waarmee docenten en leekrachten hun vakkennis kunnen bijhouden en hun vaardigheden kunnen aanscherpen. Veel trainingen worden verzorgd door eigen docenten. Daarnaast zijn er een aantal studiedagen per jaar waarvan een aantal met meerdere scholen zodat je de kans krijgt ook collega's van de andere scholen te onmoeten. Voor de bevordering van het Engels op de basisschool kunnen leerkrachten in het kader van het Engelse taalvaardigheidsprogramma een studiereis naar het buitenland maken. 


Masteropleiding​ in schoolleiderschap

Docenten met ambitie en leiderschapskwaliteiten kunnen deelnemen aan de masteropleiding voor schoolleiders in het (katholiek) funderend onderwijs. Dit is een deeltijd opleiding in schoolmanagement van twee jaar die wordt afgesloten met een eindscriptie. Deelnemers ontvangen na afloop een Master's degree. De opleiding wordt verzorgd door het Alberdingk Thijm Teachers College.


cursusfoto.png


Sport: business runs, bootcamp en yoga

Sport en beweging is een speerpunt van de organisatie. Medewerkers van de verschillende scholen doen elk jaar mee aan verschillende business runs in Nederland waaronder de Hilversum City Run. ​En je kunt kosteloos meedoen aan de wekelijkse bootcamp en yogalessen.


ipad.jpeg​ICT regeling​

Eens per vier jaar kunnen medewerkers onder bepaalde voorwaarden gebruik maken ​van de ICT regeling. Je kunt dan voor een gunstig tarief een laptop of tablet aanschaffen.


Professionele Ondersteuning

​De scholen vallen gezamenlijk onder een koepelstichting. Deze stichting en de scholen worden ondersteund door het besturingscentrum waaronder diensten vallen zoals finance & control, huisvesting, personeel & organisatie, juridische zaken en beleid, communicatie & pr en facilitaire zaken, ICT en systeembeheer,  het interne opleidingsinstituut (Alberdingk Thijm Institute) en een leerlingbegeleidingsinstituut (W.J.F. Nuyens Instituut). ​

Werken bij Alberdingk Thijm Scholen? 

Klik hier voor het actuele vacature aanbod.​​